MENTALI-TIJD


Werken aan Mentaal, Sociaal en Fysiek Welzijn.

LEREN DOOR TE DOEN


INTERACTIE is bij Mentali-Tijd het geheim. Het is niet alleen de theorie die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling maar vooral het uitvoeren van de theorie. Met leuke interactieve oefeningen laten we je de theorie ervaren!

GA IN GESPREK met de andere deelnemers. Deel je ervaringen, je kennis en je eigen ideeën met andere deelnemers om de theorie niet alleen eigen te maken maar je ook te laten inspireren door de perspectieven van de anderen.

LUISTER niet alleen naar de sprekers op het podium maar ook naar elkaar. Je wordt geholpen bij communicatie tips en tricks om de juiste vragen te stellen in een gesprek en om oprecht te luisteren naar de verhalen die je worden vertelt.

Ontwikkel de vaardigheden om misverstanden te voorkomen en bouw aan relaties gebaseerd op wederzijds respect en begrip. Mentali-Tijd: Communicatie neemt je mee op een ontdekkingsreis naar het hart van succesvolle interacties, waar je leert om je boodschap effectief over te brengen en empathie te tonen in elk gesprek.

"The art of communication is the language of leadership." - James Humes

Een Voorproefje van Wat Komt

Ontdek de kracht van non-verbale communicatie, verbeter je presentatievaardigheden en leer conflicten op een constructieve manier te beheren. Dit is meer dan alleen een cursus; het is een investering in jezelf die je zal transformeren in een meer zelfverzekerde, invloedrijke en begripvolle communicator.

Sluit je aan bij Mentali-Tijd: Communicatie en open de deur naar nieuwe mogelijkheden in elk aspect van je leven door de kracht van meesterlijke communicatie.

Dit Evenement: Mentali-Tijd, 30 maart.
Een Ticket €25,-: Kom kennis maken met ons Evenement
Een Jaarpas €100,-: Liever een deal? Doe mee met de Inner Confidence JaarPas

WAAR VIND JE MENTALI-TIJD?!


Zaterdag 30 maart bij Brandpunt in Breda