pc Inner Confidence

MENTALI-TIJD


Werken aan Mentaal, Sociaal en Fysiek Welzijn.

LEREN DOOR TE DOEN


INTERACTIE is bij Mentali-Tijd het geheim. Het is niet alleen de theorie die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling maar vooral het uitvoeren van de theorie. Met leuke interactieve oefeningen laten we je de theorie ervaren!

GA IN GESPREK met de andere deelnemers. Deel je ervaringen, je kennis en je eigen ideeën met andere deelnemers om de theorie niet alleen eigen te maken maar je ook te laten inspireren door de perspectieven van de anderen.

LUISTER niet alleen naar de sprekers op het podium maar ook naar elkaar. Je wordt geholpen bij communicatie tips en tricks om de juiste vragen te stellen in een gesprek en om oprecht te luisteren naar de verhalen die je worden vertelt.

Een verpleegkundige uit een kinderziekenhuis deelt haar ervaringen met de dood van kinderen, wat vaak een bron van inspiratie en kracht blijkt te zijn. Haar verhalen bieden een uniek inzicht in vertrouwen en acceptatie, en creëren een diepe emotionele verbinding met de deelnemers.

"Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live." - Norman Cousins

Een Voorproefje van Wat Komt

Mentali-Tijd: Vertrouwen biedt een unieke ervaring waarbij het thema vertrouwen in het universum centraal staat. Dit evenement neemt deelnemers mee op een diepgaande reis van zelfontdekking en innerlijke rust. Door inzichten te delen en persoonlijke verhalen te horen, leren deelnemers hoe ze vertrouwen kunnen opbouwen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Het doel is om een dieper begrip van vertrouwen te ontwikkelen en hoe dit ons leven en welzijn positief kan beïnvloeden.

Sluit je aan bij Mentali-Tijd: Vertrouwen en ontdek nieuwe mogelijkheden in elk aspect van je leven door de kracht van diep vertrouwen.

Dit Evenement: Mentali-Tijd, 01 januari.
Een Ticket €25,-: Kom kennis maken met ons Evenement
Een Jaarpas €100,-: Liever een deal? Doe mee met de Inner Confidence JaarPas

WAAR VIND JE MENTALI-TIJD?!


Zaterdag 01 januari bij Brandpunt in Breda