MENTALI-TIJD


Werken aan Mentaal, Sociaal en Fysiek Welzijn.

LEREN DOOR TE DOEN


INTERACTIE is bij Mentali-Tijd het geheim. Het is niet alleen de theorie die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling maar vooral het uitvoeren van de theorie. Met leuke interactieve oefeningen laten we je de theorie ervaren!

GA IN GESPREK met de andere deelnemers. Deel je ervaringen, je kennis en je eigen ideeën met andere deelnemers om de theorie niet alleen eigen te maken maar je ook te laten inspireren door de perspectieven van de anderen.

LUISTER niet alleen naar de sprekers op het podium maar ook naar elkaar. Je wordt geholpen bij communicatie tips en tricks om de juiste vragen te stellen in een gesprek en om oprecht te luisteren naar de verhalen die je worden vertelt.

Ontdek de kunst van assertiviteit met Mentali-Tijd: Assertiviteit. Dit is jouw kans om te leren hoe je krachtig en positief voor jezelf opkomt. Ontwikkel de vaardigheden om je mening helder te uiten en bouw aan een onwrikbaar zelfvertrouwen. Ga mee op een ontdekkingsreis waar je leert om met respect voor jezelf en anderen duidelijk je grenzen te stellen en je wensen te uiten. Dit is meer dan alleen een leerervaring; het is een transformatie naar een assertievere jij.

“Speak your mind, even if your voice shakes.” - Maggie Kuhn

Een Voorproefje van Wat Komt

Assertiviteit is niet alleen het vermogen om 'nee' te zeggen, het is ook de kunst van het uiten van je eigen mening, wensen en behoeften op een respectvolle en zelfverzekerde manier. In onze sessies leer je hoe je jouw stem kunt gebruiken om gehoord te worden zonder anderen te overschreeuwen. We gaan werken aan technieken die je helpen om je standpunt duidelijk te maken, terwijl je toch openstaat voor de meningen van anderen. Het gaat om balans vinden in communicatie, waarbij je respect voor jezelf en de ander behoudt.

In een veilige en ondersteunende omgeving bieden we oefeningen en rollenspellen aan waarin je kunt experimenteren met verschillende manieren van assertief zijn. Je leert grenzen stellen, zonder defensief of agressief te zijn. We verkennen samen hoe je effectief kunt communiceren in uitdagende situaties, zoals bij meningsverschillen of conflicten. Deze vaardigheden zijn niet alleen nuttig in het dagelijks leven, maar versterken ook je persoonlijke relaties en professionele interacties. Ontwikkel de assertiviteit die bij jou past en voel je sterker en zelfverzekerder in elke situatie.

Dit Evenement: Mentali-Tijd, 27 January.
Een Ticket €25,-: Kom kennis maken met ons Evenement
Een Jaarpas €100,-: Liever een deal? Doe mee met de Inner Confidence JaarPas

WAAR VIND JE MENTALI-TIJD?!


Zaterdag 27 January bij Brandpunt in Breda