MENTALI-TIJD


Werken aan Mentaal, Sociaal en Fysiek Welzijn.

LEREN DOOR TE DOEN


INTERACTIE is bij Mentali-Tijd het geheim. Het is niet alleen de theorie die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling maar vooral het uitvoeren van de theorie. Met leuke interactieve oefeningen laten we je de theorie ervaren!

GA IN GESPREK met de andere deelnemers. Deel je ervaringen, je kennis en je eigen ideeën met andere deelnemers om de theorie niet alleen eigen te maken maar je ook te laten inspireren door de perspectieven van de anderen.

LUISTER niet alleen naar de sprekers op het podium maar ook naar elkaar. Je wordt geholpen bij communicatie tips en tricks om de juiste vragen te stellen in een gesprek en om oprecht te luisteren naar de verhalen die je worden vertelt.

Ontdek de kracht van je innerlijke stem met een sessie die helemaal in het teken staat van intuïtie. Tijdens deze interactieve workshop leer je luisteren naar je diepste gevoelens en intuïtieve signalen die je dagelijks ervaart. We verkennen technieken om je bewustzijn te vergroten en je intuïtie te versterken, zodat je beter in staat bent om keuzes te maken die echt bij je passen. Het is een kans om te leren vertrouwen op je eigen innerlijke kompas en dit effectief in te zetten in je leven.

"Intuition does not come to an unprepared mind. You need to train it."

Een Voorproefje van Wat Komt

Deze sessie biedt praktische oefeningen en reflectieve activiteiten die je helpen om je intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat aan de slag met meditatieoefeningen die gericht zijn op het afstemmen van je geest en lichaam, waardoor je meer in harmonie komt met je intuïtieve gedachten. De workshop is niet alleen een leerervaring, maar ook een persoonlijke reis naar zelfontdekking waarbij je dieper inzicht krijgt in hoe je intuïtie werkt en hoe je deze kunt gebruiken om je dagelijkse besluitvorming te verbeteren.

Sluit je aan bij Mentali-Tijd: Communicatie en open de deur naar nieuwe mogelijkheden in elk aspect van je leven door de kracht van meesterlijke communicatie.

Dit Evenement: Mentali-Tijd, 29 juni.
Een Ticket €25,-: Kom kennis maken met ons Evenement
Een Jaarpas €100,-: Liever een deal? Doe mee met de Inner Confidence JaarPas

WAAR VIND JE MENTALI-TIJD?!


Zaterdag 29 juni bij Brandpunt in Breda